GOLDEN SPRING…

Gold, gold, gold… Apparently, the designers want us to bathe in glitter when the springtime comes… Well, why not. If its done right, I suppose it can be beautiful. Just not overdo it like Moschino or Pucci! I have created a set which portrays my vision of an outfit including gold without being to flashy. That being said, it does look kind of chaotic… So, here we go…

Gold

My version…

Moschino ss 2012

Alexander McQueen ss 2012

Pucci ss 2012

Balmain ss 2012

Advertisements

3 responses

  1. I am in love with gold too at the moment! Still looking for the perfect gold dress though. I agree with it being trashy if not done well 😛 Hehehe Thanks for dropping by my blog! – Mich

  2. Kjempeartig at du skal dra hit neste skoleår! Jeg husker godt denne tida forrige år. Veldig rart for meg å svare kommende utvekslingsstudenter nå, jeg er jo bare halvveis gjennom året mitt (men jeg føler meg veldig stressa, har ikke lyst til å dra hjem.)!

    Jeg må beklage for et så sent svar, jeg er litt stressed out for tiden.
    Ja, ikke sant? Hadde en kjempefin jul. Hadde noen pang av hjemlengsel, men det varte ikke så lenge. Før jeg dro hit, hørte jeg at julen ville være den vanskeligste tiden, men personlig følte jeg ikke det. Kan ha noe å gjøre med at jeg har en fantastisk v-familie, og også at jeg valgte selv å bli her i jula.

    Jul er en stor del av kulturen i landet, og også en viktig familietid- du kommer nærmere vfamilien din. Det er selvfølgelig ditt valg, men jeg angrer ikke på at jeg ble her. Faktisk tenker jeg at jeg personlig ville ha fått mer hjemlengsel av å dra hjem bare for å være der en uke og så dra hit igjen- det ville ikke føltes naturlig, om du skjønner.

    x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s